trots

Ja

Dat ze zo tegenover me staan,
wetend wat ze doen gaan,
wat ik ze ga vragen en wil horen
en niet kunnen wachten met antwoorden.

SOPHIE EN BART

Iedereen heeft gelachen en gehuild van de pracht. Eva is super behulpzaam bij de hele voorbereiding. Ze heeft super goed geluisterd en geïnformeerd waardoor het 1 groot fantastisch kloppend en passievol verhaal was. Een verhaal waar iedereen een plek vond en waarin iedereen zich herkende. De perfecte start van een getrouwd leven en een geweldige dag met iedereen die we liefhebben en ons liefheeft. Eva heeft Magic words en iedere zin klopt en verrast.

JOHAN EN JOLANDA

Eva is ten eerste een fantastisch mens-mens! Ze maakte werkelijk contact en voelde aan wie we zijn en kon zo de ceremonie op fantastische wijze invullen. Ze heeft ons maar ook onze gasten geraakt en geïnspireerd met haar woorden welke 1 groot gedicht vormden. Ze is absoluut een woord-kunstenares. Mijn man in spe (Zuid-Afrikaan) noemde haar al snel Liefling en dat vond ik goed want dat is ze gewoon; de liefste... en de beste....

CAROLA EN ROY

We hebben ontzettend genoten van Eva en haar verhaal tijdens de ceremonie. Ze heeft ons verhaal, want dat was het écht, zo mooi gebracht. Ze weet als geen ander met taal te spelen en creëert op die manier de mooiste zinnen en verhalen. Als we achteraf terugkijken, zouden we het nog wel 100x precies zo over kunnen doen. Wij zullen Eva nooit vergeten en bij ons heeft ze een speciaal plekje gekregen in ons hart.